Hundelegetøj og legetøj til børn er ikke helt det samme

Hundelegetøj
Hundelegetøj og legetøj til børn er ikke helt det samme
Henrik Andersen
-
06/05/2022
-

Hundelegetøj og legetøj til børn er slet ikke det samme. Både hunde og børn har brug for at blive stimuleret med legetøj, men det er altså ikke det samme legetøj de har brug for.

Hos Canem.dk kan du se og købe et stort udvalg af legetøj og andre gode produkter til hunde og andre husdyr, men man skal selvfølgelig et helt andet sted hen for at finde legetøj til børn.

Dine børn har brug for legetøj

Dine børn har brug for legetøj for at udvikle deres færdigheder. Allerede fra de er helt små lærer de af deres omgivelser. En stor farverig plakat med tal eller bogstaver kan meget tidligt lærer dit barn at genkende tal og bogstaver.

Senere er det alle de andre sanser som skal i spil. Legetøj stimulere barnets fantasi og skaber små historier inde i deres hoved. Bilerne kører ræs og kommer på afveje. Dukkerne bliver klædt af og på og går på besøg hos hinanden.

Lego bliver bygget om og om igen, til alle muligt spændende ting. Dinosaurusser kæmper blodige kampe. Hos dinosaur-legetøj.dk kan du se og købe et meget stort udvalg af dinosaur-legetøj som er til børn.

Lav selv legetøj til dine børn

Man kan købe alt det legetøj som børn drømmer om, men man kan også vælge at lave noget selv. En god tyk stav i lige mål på alle sider, kan saves op til byggeklodser. Du kan købe giftfrit maling og male dem, eller bare lade dem stå i råt træ.

Uanset hvad du gør, så er det super legetøj til det lille barn. Førnævnte plakat med bogstaver eller tal behøver ikke være en du har købt. Mal den selv. Brug mange farver og mal hele alfabetet. Strik eller hækl bolde i flere størrelser og forskellige farver.

Eller hvad med en putteslange, syet af gamle stofrester eller aflagt tøj? Store knapper fra en gammel trøje kan bruges som øjne.

Din hund har brug for legetøj

På samme måde som dit barn har brug for legetøj til at udvikle sig, har din hund det også. Som lille skal den have en hel masse legetøj som den kan bide i. Dens tænder klør når de skal skiftes ud. Legetøjet som er beregnet til at bide i, hjælper tænderne med at blive løsnet.

Senere i livet hjælper bide-legetøjet med at holde tænderne rene. Bolde og pinde lærer dem at hente ting. Bolde der kan hoppe er ekstra sjove for din hund, fordi de ikke helt kan forudsige hvor bolden ender.

Lav selv legetøj til din hund

Din hund elsker at bruge sine sanser. Gem små bøtter og plasticbæger. Put små stykker godbid i bøtterne og gem dem rundt omkring i huset. Slip hunden løs og lad den snuse sig frem til overraskelserne. Når den skal lære legen, kan du begynde uden bøtterne og bare lægge godbidder rundt omkring.

Pinde fra haven og gamle bolde som dine børn ikke gider lege med mere er oplagt hundelegetøj. Hundelegetøj behøver ikke at være dyre ting med lyd. Hundelegetøj kan sagtens være en godt pind fra haven og en gammel bold.

Copyright 2022 - Pilanto Aps